Thursday, January 16, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) – 21 Januari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) – 21 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) sebagai :

1. Penolong Juruukur Bahan JA29
2. Pembantu Kemahiran (Mekanik Kereta Motor) H19
3. Pembantu Penilaian W19
4. Pembantu Tadbir (P/O) N19

jawatan kosong Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) 2020

Tarikh tutup permohonan : 21 Januari 2020
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat kelayakan
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) – 21 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments