Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) – 09 Februari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) – 09 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) sebagai :

1. JURUTERA
2. PENOLONG JURUTERA
3. PEGAWAI UNDANG-UNDANG
4. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
5. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 09 Februari 2020
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) – 09 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments