Tuesday, January 21, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) – 29 Februari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) – 29 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi kelayakan yang dikehendaki dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) sebagai :

1. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29
2. Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S29
3. Pembantu Pegawai Latihan E19

jawatan kosong kerajaan maiwp 2020

Tarikh tutup permohonan : 29 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info lengkap jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info jawatan kosong
► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) – 29 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments