Sunday, January 12, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) – 30 Januari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) – 30 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat-syarat dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) sebagai :

1. PENOLONG PENGURUS KILANG
2. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK
3. PEKERJA AM

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 30 Januari 2020
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) ini, sila klik pautan yang tertera di bawah.

► Klik untuk syarat dan maklumat penuh

The post Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) – 30 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments