Tuesday, January 14, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) – 20 Januari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) – 20 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai semua syarat dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) sebagai :

1. Pembantu Hasil Kontrak Harian (2 Kekosongan)

jawatan kosong kerajaan lhdnm 2020

Tarikh tutup permohonan : 20 Januari 2020
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info dan maklumat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat kelayakan dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) – 20 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments