Tuesday, January 28, 2020

Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 12 Februari 2020

Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 12 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi maklumat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) sebagai :

1. Customer Service

jawatan kosong terbaru kwap 2020

Tarikh tutup permohonan : 12 Februari 2020
Penempatan : Selangor
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat lantikan dan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) KWAP ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info & permohonan

The post Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 12 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments