Wednesday, January 01, 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) – 16 Januari 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) – 16 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) sebagai :

1. Manager, Strategic Planning And Business Development
2. Operation Manager, Kopetro Catering Sdn. Bhd

jawatan kosong kerajaan 2019

Tarikh tutup permohonan : 02 hingga 16 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur & Sabah
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lengkap dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) – 16 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments