Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (Koperasi Tentera) – 21 Februari 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (Koperasi Tentera) – 21 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat penuh dijemput untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (Koperasi Tentera) sebagai :

1. DATA CENTRE OPERATOR

jawatan kosong koperasi tentera 2020

Tarikh tutup permohonan : 21 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (Koperasi Tentera) ini, sila klik pautan yang tertera di bawah.

► Klik untuk info & syarat kelayakan

The post Jawatan Kosong di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (Koperasi Tentera) – 21 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments