Thursday, January 23, 2020

Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) – 25 Januari 2019

Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) – 25 Januari 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN GRED 41
2. PEKERJA SAMBILAN HARIAN GRED 29
3. PEKERJA SAMBILAN HARIAN GRED 19

jawatan kosong kerajaan miti 2020

Tarikh tutup permohonan : 29 Februari 2020
Penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) – 25 Januari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments