Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) – 31 Januari 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) – 31 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

jawatan kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 31 Januari 2020
Lokasi : Perlis
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat permohonan
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) – 31 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments