Wednesday, January 01, 2020

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 16 Januari 2020

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 16 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK

jawatan kosong kerajaan mardi 2019

Tarikh tutup permohonan : 16 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahi lebih lanjut dan memohon jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) yang terbaru ini.

► Klik untuk info jawatan kosong penuh

The post Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 16 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments