Saturday, January 11, 2020

Jawatan Kosong di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) – 27 Januari 2020

Jawatan Kosong di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) – 27 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info syarat dan kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) sebagai :

1. EKSEKUTIF PEMASARAN GRED EP29

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 27 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya ingin memohon jawatan kosong yang terbaru ditawarkan oleh Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) ini, sila klik pautan yang telah dipaparkan di bawah.

► Klik untuk maklumat selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) – 27 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments