Wednesday, January 01, 2020

Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 17 Januari 2020

Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 17 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan ini dan memenuhi syarat lengkap dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Indah Water Konsortium (IWK) sebagai :

1. Jettor Driver – Driver Lesen E (Kuala Lumpur)
2. Executive – Customer Care
3. Executive – Database & Billing
4. Executive – Field Services (Kluang)
5. Executive – Field Services (Skudai)
6. Executive -mechanical & Electrical (Alor Setar)
7. Executive (Hazop Unit)
8. Lab Technician (Melaka)

jawatan kosong terbaru indah water 2018

Tarikh tutup permohonan : 17 Januari 2020
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat penuh jawatan kosong yang ditawarkan oleh Indah Water Konsortium (IWK) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 17 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments