Friday, January 03, 2020

Jawatan Kosong di ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS) – 31 Januari 2020

Jawatan Kosong di ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS) – 31 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS) sebagai :

1. Operations Train Driver
2. Technician
3. Safety and Security [SAS] Supervisor
4. Engineering Controller
5. Train Driver Apprenticeship

jawatan kosong ERL 2018

Tarikh tutup permohonan : 31 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat jawatan kosong yang ditawarkan oleh ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan info lanjut

The post Jawatan Kosong di ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS) – 31 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments