Saturday, January 04, 2020

Jawatan Kosong di Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) – 12 Januari 2020

Jawatan Kosong di Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) – 12 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) sebagai :

1. Marketing Executive
2. Nissan Sales Advisor (Nationwide)
3. Assistant Manager, Sales Training

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 12 Januari 2020
Lokasi : Johor, Kedah, Kelantan, Kuala Lumpur, Labuan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Pulau Pinang, Perak, Perlis, Putrajaya, Sabah, Sarawak, Selangor & Terengganu
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) – 12 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments