Friday, January 17, 2020

Jawatan Kosong di Country Garden Pacificview Sdn Bhd – 06 Februari 2020

Jawatan Kosong di Country Garden Pacificview Sdn Bhd – 06 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Country Garden Pacificview Sdn Bhd sebagai :

1. Chinese Kitchen Chef De Partie (Forest City Hotels)
2. Customer Service Representative (URGENT)
3. Customer Care Officer
4. IT Manager
5. Duty Manager

jawatan kosong kerajaan & swasta 2020

Tarikh tutup permohonan : 30 Januari hingga 06 Februari 2020
Lokasi : Johor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Country Garden Pacificview Sdn Bhd ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Country Garden Pacificview Sdn Bhd – 06 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments