Wednesday, January 08, 2020

Jawatan Kosong di Ain Medicare Sdn Bhd – 27 Januari 2020

Jawatan Kosong di Ain Medicare Sdn Bhd – 27 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Ain Medicare Sdn Bhd sebagai :

1. Sales Executive (Eastern,Northern,Southern and Central)

jawatan kosong kerajaan & swasta 2020

Ain Medicare Sdn Bhd (AMSB), syarikat farmaseutikal terkemuka, terletak di Kawasan Perindustrian Pengkalan Chepa, Kota Bharu. AMSB dirasmikan secara rasmi oleh Perdana Menteri Tun Mahathir Mohamed pada 17 April 1997. Kompleks ini terdiri daripada lantai pengeluaran, makmal, gudang dan pejabat pentadbiran. Lantai pengeluaran dilengkapi dengan bilik yang bersih. Kedua-dua makmal mikrobiologi dan kimia dilengkapi dengan peralatan yang canggih. Syarikat ini memiliki tenaga kerja lebih daripada 400 orang (2019).

Tarikh tutup permohonan : 27 Januari 2020
Lokasi : Johor, Kedah, Kelantan, Kuala Lumpur, Pahang, Pulau Pinang, Perak, Selangor & Terengganu
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Ain Medicare Sdn Bhd ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Ain Medicare Sdn Bhd – 27 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments