Tuesday, December 24, 2019

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) (RAC) – 27 Disember 2019

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) (RAC) – 27 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) sebagai :

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG
2. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG

jawatan kosong kerajaan Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) 2018

Tarikh tutup permohonan : 27 Disember 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat selanjutnya

The post Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (Railway Assets Corporation) (RAC) – 27 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments