Monday, December 02, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 11 Disember 2019

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 11 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) sebagai :

1. ARKITEK
2. PENOLONG AKAUNTAN
3. PEMANDU KENDERAAN
4. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM

jawatan kosong uthm 2018

Tarikh tutup permohonan : 11 Disember 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Untuk memohon secara online jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan online

The post Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 11 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments