Sunday, December 29, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) – 17 Januari 2020

Jawatan Kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) – 17 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info syarat kriteria lengkap serta syarat lantikan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) sebagai :

1. Lecturer / Professor
2. Dean / Professor
3. Copywriter cum Social Media Executive

jawatan kosong kerajaan UNIRAZAK 2018

Tarikh tutup permohonan : 15 hingga 17 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat lantikan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat penuh

The post Jawatan Kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) – 17 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments