Wednesday, December 11, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) – 25 Disember 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) – 25 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) sebagai :

1. Penolong Jurutera JA29

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 25 Disember 2019
Lokasi : Melaka
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) – 25 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments