Sunday, December 29, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) – 31 Disember 2019

Jawatan Kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) – 31 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati info, syarat dan terma yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) sebagai :

1. PENSYARAH UNIVERSITI DS51/DS45

jawatan kosong upsi 2019

Tarikh tutup permohonan : 31 Disember 2019
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) – 31 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments