Tuesday, December 10, 2019

Jawatan Kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) – 05 Januari 2020

Jawatan Kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) – 05 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) sebagai :

1. Finance Manager
2. Internal Audit Manager
3. Videografer
4. Pereka Grafik
5. Content Provider
6. Penyunting

jawatan kosong terbaru nafas 2019

Tarikh tutup permohonan : 05 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) – 05 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments