Friday, December 06, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 10 Disember 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 10 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan menepati semua syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR
2. JURUGEOSPATIAL GRED J41
3. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED JA29
4. PENOLONG PEGAWAI TANAH GRED NT29
5. PEMBANTU TADBIR GRED N19
6. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

jawatan kosong terbaru Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) 2018

Tarikh tutup permohonan : 10 Disember 2019
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk semua info yang lengkap

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 10 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments