Friday, December 27, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) – 18 Januari 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) – 18 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati semua info dan syarat-syarat kelayakan serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) sebagai :

1. EXECUTIVE

jawatan kosong kerajaan punb 2019

Tarikh tutup permohonan : 18 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sila klik pautan yang dinyatakan di bawah jika ingin mengetahui info penuh dan membuat permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) ini.

► Klik untuk info & permohonan

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) – 18 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments