Friday, December 27, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 05 Januari 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 05 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19

jawatan kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) 2019

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui info penuh mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh tutup permohonan : 05 Januari 2020
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

► Klik untuk syarat dan maklumat lengkap
► Klik untuk permohonan online percuma

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 05 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments