Sunday, December 29, 2019

Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 01 Januari 2020

Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 01 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info penuh syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) sebagai :

1. Sales Executive

jawatan kosong Malaysia Airlines Berhad (MAB) 2020

Tarikh tutup permohonan : 01 Januari 2020
Penempatan : Singapura (Central)
Sektor : Swasta

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lengkap jawatan kosong yang ditawarkan oleh Malaysia Airlines Berhad (MAB) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah dengan segera.

► Klik untuk info dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 01 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments