Wednesday, December 11, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rompin (MD Rompin) – 26 Disember 2019

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rompin (MD Rompin) – 26 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan semua info serta syarat penuh dijemput untuk memohon jawatan kosong terbaru di Majlis Daerah Rompin (MD Rompin) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U32
2. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP GRED JA29
3. PENOLONG JURUUKUR BAHAN GRED JA29
4. PENOLONG JURUTERA (MEKANIKAL) GRED JA29

Tarikh tutup permohonan : 26 Disember 2019
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Majlis Daerah Rompin (MD Rompin) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat kelayakan

The post Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rompin (MD Rompin) – 26 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments