Friday, December 27, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) – 31 Disember 2019

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) – 31 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info dan syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) sebagai :

1. Ahli Muzik (Penyelaras Muzik) – Gred B31
2. Juruteknik Komputer – Gred FT19
3. Pereka Grafik – Gred B29

Gaji : RM1,377.00 – RM6,263.00

jawatan kosong kerajaan mbpj 2018

Tarikh tutup permohonan : 31 Disember 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat lanjut
► Klik untuk membuat permohonan segera

The post Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) – 31 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments