Saturday, December 21, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) – 02 Januari 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) – 02 Januari 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR N19

jawatan kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Tarikh tutup permohonan : 02 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) sebagai :

► Klik untuk info lengkap

The post Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) – 02 Januari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments