Saturday, December 21, 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) – 10 Oktober 2017

Jawatan Kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) – 10 Oktober 2017 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) sebagai :

1. KETUA PEGAWAI OPERASI-OPERASI SOKONGAN
2. EKSEKUTIF KEANGGOTAAN
3. PENGURUS AKAUN
4. KETUA JABATAN PERUNCITAN DAN PERKHIDMATAN

jawatan kosong swasta 2019

Tarikh tutup permohonan : 27 Dis 2019 hingga 9 Jan 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) – 10 Oktober 2017 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments