Monday, December 30, 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah – 15 Januari 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah – 15 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah sebagai :

1. Juruwang

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 15 Januari 2020
Lokasi : Kedah
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah – 15 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments