Sunday, December 29, 2019

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) – 31 Disember 2019

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) – 31 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info serta syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) sebagai :

1. Pengajar Kejururawatan (Gred U41)
2. Jururawat Klinikal (Gred U32)

jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 31 Disember 2019
Lokasi : Melaka
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lanjut jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info syarat jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) – 31 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments