Thursday, December 26, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia – 05 Januari 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia – 05 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia sebagai :

1. PEGAWAI BOMBA BANTUAN (PBB) SIRI 1/2020

jawatan kosong Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia 2020

Tarikh tutup permohonan : 05 Januari 2020
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia sila klik pautan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan (1)
► Klik untuk maklumat dan permohonan (2)

The post Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia – 05 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments