Wednesday, December 04, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (1041 Kekosongan) – 08 Disember 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (1041 Kekosongan) – 08 Disember 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia sebagai :

1. PEGAWAI BOMBA GRED KB19

jawatan kosong Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia 2019 2020

Tarikh tutup permohonan : 08 Disember 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia sila klik pautan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (1041 Kekosongan) – 08 Disember 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments