Saturday, December 28, 2019

Jawatan Kosong di Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) – 05 Januari 2020

Jawatan Kosong di Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) – 05 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) sebagai :

1. MARKETING EXECUTIVE

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 05 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) – 05 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments