Tuesday, December 24, 2019

Jawatan Kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) – 04 Januari 2020

Jawatan Kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) – 04 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk hadir ke temuduga terbuka bagi mengisi jawatan seperti berikut :

1. PEGAWAI PERUBATAN UD43
2. PENOLONG PEGAWAI SENI BINA JA29
3. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP JA29
4. PENOLONG AKAUNTAN W29
5. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19

jawatan kosong DBKL 2018

Tarikh tutup permohonan : 04 Januari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat & info selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) – 04 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments