Thursday, October 03, 2019

Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia – 08 Oktober 2019

Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia – 08 Oktober 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia sebagai :

1. Penolong Pegawai Seni Bina JA29 (28 Kekosongan)
2. Penolong Juruukur Bangunan J29 (04 Kekosongan)
3. Penolong Jurutera JA29 (389 Kekosongan)

jawatan kosong jkr 2018

Tarikh tutup permohonan : 08 Oktober 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan dan permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kementerian Kerja Raya Malaysia ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info & permohonan

The post Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia – 08 Oktober 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments