Monday, October 07, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (132 Kekosongan) – 08 Oktober 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (132 Kekosongan) – 08 Oktober 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati semua syarat lantikan jawatan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia sebagai :

1. PERANGKAWAN E41 (51 Kekosongan)
2. PENOLONG PEGAWAI PERANGKAAN E29 (81 Kekosongan)

jawatan kosong Jabatan Perangkaan Malaysia 2018

Tarikh tutup permohonan : 08 Oktober 2019
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info penuh jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Jabatan Perangkaan Malaysia ini, sila lihat info lengkap di bawah dan klik pautan di bawah dengan segera.

► Klik untuk info dan permohonan online

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (132 Kekosongan) – 08 Oktober 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments