Wednesday, October 16, 2019

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) – 01 November 2019

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) – 01 November 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info dan syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

jawatan kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) 2018

Tarikh tutup permohonan : 01 November 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk syarat lengkap & kelayakan

The post Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) – 01 November 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments