Thursday, September 05, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) – 10 September 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) – 10 September 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI
2. PENOLONG AKAUNTAN
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR
4. PEMBANTU EHWAL EKONOMI
5. PEMBANTU AKAUNTAN
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
7. PEMBANTU OPERASI
8. PENGAWAL KESELAMATAN
9. PEMANDU KENDERAAN

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 10 September 2019
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Sesiapa sahaja berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh POS Malaysia Berhad ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat

The post Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) – 10 September 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments