Tuesday, September 10, 2019

Jawatan Kosong di Institut Kemahiran MARA (IKM) – 17 September 2019

Jawatan Kosong di Institut Kemahiran MARA (IKM) – 17 September 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Kemahiran MARA (IKM) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL (PELBAGAI)

jawatan kosong di Institut Kemahiran MARA (IKM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 17 September 2019
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Institut Kemahiran MARA (IKM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lengkap jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Institut Kemahiran MARA (IKM) – 17 September 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments