Tuesday, August 27, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (242 Kekosongan) – 29 September 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (242 Kekosongan) – 29 September 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagai :

1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG29 (242 Kekosongan)

jawatan kosong kerajaan SPA Malaysia 2019

Tarikh tutup permohonan : 29 September 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk permohonan secara online

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (242 Kekosongan) – 29 September 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments