Monday, August 19, 2019

Jawatan Kosong di Radio Televisyen Malaysia (RTM) – 22 Ogos 2019

Jawatan Kosong di Radio Televisyen Malaysia (RTM) – 22 Ogos 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi maklumat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Radio Televisyen Malaysia (RTM) sebagai :

1. AHLI MUZIK PELBAGAI GRED

Jawatan Kosong di Radio Televisyen Malaysia (RTM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 22 Ogos 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat lantikan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Radio Televisyen Malaysia (RTM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat & permohonan

The post Jawatan Kosong di Radio Televisyen Malaysia (RTM) – 22 Ogos 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments