Tuesday, August 27, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 03 September 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 03 September 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan menepati semua syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
2. PEMBANTU TADBIR GRED N19

jawatan kosong terbaru Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) 2018

Tarikh tutup permohonan : 03 September 2019
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk semua info yang lengkap

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) – 03 September 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments