Monday, July 22, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) – 02 Ogos 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) – 02 Ogos 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) sebagai :

1. Jurutera (Awam/Mekanikal/Elektrik)
2. Arkitek J41
3. Juruukur Bahan
4. Penolong Juruukur Bahan
5. Penolong Pegawai Senibina
6. Penolong Jurutera (Awam)
7. Penolong Juruukur

jawatan kosong jkr 2018

Tarikh tutup permohonan : 02 Ogos 2019
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan dan permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info & permohonan

Jika anda ingin mengetahui info yang lain mengenai Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) ini, sila klik pautan ini.

The post Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) – 02 Ogos 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments