Friday, May 03, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) – 17 Mei 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) – 17 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) sebagai :

1. Pembantu Tadbir
2. Eksekutif Serantau
3. Eksekutif, Penguatkuasaan dan Penyiasatan
4. Pembantu Pengurus, Pelesenan Dan Tarif

jawatan kosong terbaru span 2017

Tarikh tutup permohonan : 17 Mei 2019
Penempatan : Selangor
Sektor : Berkanun

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) – 17 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments