Friday, May 03, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (886 Kekosongan) – 12 Mei 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (886 Kekosongan) – 12 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagai :

1. Jabatan Kebajikan Masyarakat
2. Kementerian Kesihatan Malaysia
3. Jabatan Perkhidmatan Awam
4. Jabatan Alam Sekitar
5. Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang

jawatan kosong kerajaan SPA Malaysia 2019

Tarikh tutup permohonan : 05 hingga 12 Mei 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk permohonan secara online

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) (886 Kekosongan) – 12 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments