Wednesday, May 08, 2019

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) – 21 Mei 2019

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) – 21 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat-syarat dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) sebagai :

1.JURU X-RAY U29 
2. JURUTEKNIK PERUBATAN U19 
3. PEGAWAI KEWANGAN W41 
4. PEGAWAI SAINS C41 
5. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19 
6. PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN U19 
7. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29 
8. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29 
9. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 

jawatan kosong terbaru ppukm 2019

Tarikh tutup permohonan : 21 Mei 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan cara untuk memohon jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) ini, sila klik pautan yang tertera di bawah.

► Klik untuk info, maklumat lengkap dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) – 21 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments