Monday, May 06, 2019

Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) – 19 Mei 2019

Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) – 19 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang melepasi syarat kelayakan penuh yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) sebagai :

1. Penolong Pegawai Pertanian G29
2. Penolong Pegawai Tadbir N29
3. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
5. Pemabntu Setiausaha Pejabat / SetiausahaN19
6. Pembantu Kemahiran H19
7. Pembantu Awam H11
8. Pemandu Kenderaan H11
9. Pembantu Operasi N11

jawatan kosong kerajaan risda 2018

Tarikh tutup permohonan : 19 Mei 2019
Penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) – 19 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments